2007-07-03

Midsommar, svensexa och Stockholm

Jag ska nog försöka hålla uppe skrivandet ändå. Minst en gång i månaden ska det bli! ;) Skrivlusten finns fortfarande här, men det är lite segt att sätta sig efter jobbet och på helgerna är man ju uppenbarligen aldrig hemma.

Så vad har jag pysslat med då. Jag har firat midsommar. Det var ruskigt trevligt - två midsommarfester på en kväll. Den ena var utanför lägenheten här. Folk dök upp redan nio på morgonen och bar bord, fyllde poler, satte upp partytält och presenningar, städade min lägenhet (det var det tyvärr bara jag som gjorde), bar mat och så vidare. Typ 40 personer samlades vid tre-tiden för att ha knytkalas, dricka snaps, sjunga visor, bada i pool och sen bli allmänt dräggiga och ha efterfest i vår lägenhet. Mycket trevligt. Efter maten åkte jag och Hanna ner till hennes vänner på stan där vi hann med en lite lugnare men väldigt trevlig midsommarmiddag. Grillat, sallad och mums. Sen tillbaka till festen som nästan hunnit urarta och sen arta sig igen. Perfekt tajming! ;) Så midsommar var helt klart lyckat, mycket skojigt!

Den här helgen var jag i Stockholm och på svensexa. Först åkte jag upp till Sthlm på fredagen där jag hann träffa mamma och pappa och de fick chans att träffa Hanna också. Hade väldigt trevligt, åt tapas på vår favoritrestaurant och njöt till fullo av maten! På lördagen åkte jag iväg på Stefans svensexa. De andra kom med bilar vid fyra-tiden och sen begav vi oss iväg på Ålandskryssning med Viking Line. Det var himla trevligt - en bra blandning mellan att dricka mycket, festa mycket, träffa mycket folk, dansa och äta god mat. Buffén gjorde dessutom att man sov gott och inte var bakis dagen efter - perfekt! En väldigt trevlig kryssning på det hela taget, och skönt att jag inte mådde som efter Talinnkryssningen... ;) På söndagen när vi var tillbaka följde Hanna med ner i bilarna som gick till Linköping, det var trevligt att hinna träffa henne lite mer under helgen!

Nu ska jag äta mat och sen ut i regnet och spela fotboll. Woopie!