2006-11-10

Stockholm är sig likt

Stockholm är sig likt. Mitt liv följer ett ganska bestämt mönster de gånger jag är i Stockholm. Komma upp på kvällen. Byta några ord med mamma. Gå till Birkapizza med David, snacka lite med de två personerna jag känner som jobbar där. Ta en nattpromenad med David, sitta på 7-11 en dryg timme och komma hem lite senare än man tänkt sig. Äta frukost med Sandra på morgonen. Möte halva dagen - denna vecka med beställaren av exjobbet, annars brukar det vara IVA. Birkapizza till middag. Träffa David. Ringa runt till kompisar i Stockholm och hitta på något för kvällen, exempelvis biljard, bio eller gå ut. Vilka kompisarna är varierar mellan Erik och Malin, Nadja, Carro och övrigt folk i stort sett. Denna helgen blir det alla grupperna tror jag.

Sen återupprepar man mönstret till söndagen då man slappar halva dagen och sedan åker hem. Någon av dagarna kan man försöka klämma in syrran och barnen - de är ju för underbara.

Idag var det lite ändringar dock. Fotomässa efter lunch. Factory i Nacka Strand hade en fotomässa som dels hade fotoutställning och dels mässa med kameratillverkare och annat häftigt. Var trevligt att gå runt där ett tag med Fredrik; det som var roligast att se var nog fotoutställningen och när en professionell fotograf fotade en modelltjej - kul att se en fotograf som ser så snabbt vad som blir bra och dåligt och vad som ska göras för att förbättra det. Man borde börja med fotografering egentligen.

Barnkalas hos Erik och Malin också - William fyller 1 år. Mycket trevligt.

Söndag blir det kalas för syrran här hemma hos mamma. Pappa kommer också, så då får jag en chans att säga grattis på Fars dag också. Praktiskt med två-i-ett-lösningar.

1 kommentar:

RosaMilton sa...

Vem är för underbar? Jag eller barnen...?!!