2006-07-07

Bloggandet fran Spanien

Jag undrar hur det blir med bloggandet harifran egentligen. Jag har skrivit ganska mycket pa pappas dator (som jag kanske namnt), men som jag inte lyckats lagga upp pa nagot vis. Eventuellt kanske man kan lagga in dem nar jag kommer hem, alternativt skriva ihop dem till en lang sammanhangande berattelse om allt som hant? Ni som faktiskt laser har kan val skriva en kommentar om vad som vore bast, sammanhangade reseberattelse vs. alla bloginlagg som jag skrivit som laggs in pa motsvarande datum sa att ni kan ga tillbaka i bloggen och lasa det som borde legat dar?

Nu ar vi iallafall i Olot, en liten stad som ligger strax innanfor medelhavskusten. Vi har sen sist tagit oss anda fran Atlantkusten och Bilbao till medelhavskusten och haft tva heeelt underbara dagar vid kusten. Basta stallet vi varit pa hittills, kanske om man raknar alla resor vi gjort ocksa. Helt underbart trevligt folk som jobbade dar, maten var absolut superklass och laget var ju helt okej. Lag nagra meter fran havet, men tillrackligt avskilt for att inte bli crowded av strida strommar av turister. Jattevackert var det verkligen. Mer om detta i ett senare inlagg som sagt. Nu ar vi nagra mil langre inat landet, i en nationalpark dar det varit vulkanisk aktivitet, nagot som tydligen gett en valdigt speciell flora omkring. Vi har inte varit och tittat pa vulkankratrarna an, men tanken ar val att gora det nu nar vi hittat vart hotell och tagit en siesta ett tag.

Nu ska jag lamna over datorn till pappa som borjar bli otalig for att fa se sin mail. Aterkommer med mer historier om allt som hant och allt vi sett!

1 kommentar:

Anonym sa...

Häj hopp!

Välkommen tillbaka till Sverige!

Jag röstar på en sammanhängande reseberättelse jag. Så nu har du fått en röst iaf!!

Ha det gött med dig!