2007-06-07

Statusuppdatering

Nu blev det så här igen. Jag är inte död iaf, jag har bara inte varit hemma vid datorn några längre stunder på senaste tiden. Anledning? Jobb på dagarna, härligt väder på eftermiddagarna och en fasligt söt Hanna som tar upp lite tid då och då. Inget att klaga över alls med andra ord, men kanske blir det lite mer tid vid datorn när Hanna börjar jobba hemhemma så att jag har veckodagskvällarna sysslolösa iaf.

Hur som helst. På senaste har jag som sagt jobbat, börjat komma in mer i jobbet nu. Skoj! Börjar komma ihåg varför jag älskar att pyssla med det jag gör - problemlösning är ju bara underbart! Skoj när det funkar också och man känner att man gör ett kompetent jobb. Sen så har jag hjälpt Hanna att flyttpacka och städa hennes lägenhet, ska väl fixa det sista nästa helg då hon flyttar allt det sista.

Imorgon åker vi till Liseberg också! Wiiii! Det är jag, Hanna, Fredrik och Sanna som åker neröver för att hälsa på Helena och Henrik och göra lekparken osäker. Inga stopp i Flume Ride hoppas vi på - vi ska bli genomblöta!!! Tjooohej! Och så självklart testa nya gungan och åka Balder tills man är yr! Från öppning till stängning! Hoppas bara att jag hunnit bli av med sista biten av min förkylning tills på lördag, annars förtas lite av stämningen av att man inte kan andas. Men det går nog bra, har tagit så många piller att jag nästan måste bli frisk på själva Placeboeffekten.

Nu ska jag sova och lösa lite korsord.

5 kommentarer:

Max sa...

Är ni fortfarande i Göteborg eller?
Hur gick det med balder?

Olle sa...

Det var väl det jag misstänkte. Hur vore det med en bild av föremålet?

Jag rekommenderar Malins blogg för trevlig läsning!

Olle

RosaMilton sa...

Uppdatering av bloggen tack! Inga undanflykter accepteras. Berätta om Liseberg kanske?

Syyran

Olle sa...

Lever du?
Olle

bluerain sa...

Ja eller hur Anders, du var ju bra på att uppdatera bloggen förut ;-)

Och nu, om jag inte misstagit mig, borde du ha lite mindre som distraherar dig när du kommer hem från jobbet ;-)