2007-05-22

Det händer saker...

Ojoj... Hur ska jag hinna skriva om allt som händer i mitt liv nu. Det är ju så mycket och då får man ju mindre tid att sitta här framför datorn och skriva också. Är nog rätt bra faktiskt, får ju tillräckligt med datortid på jobbet som det är.

Så... Sen senast har jag: haft ett litet konsultuppdrag som jag löste på ett kreativt och oväntat sätt, börjat jobba på Ericsson (som konsult såklart) på en avdelning som heter OSS och nästan börjat komma igång, träffat en otroligt söt och underbar flicka, varit på StudentOrkesterFestivalen med tre dagars festande i goda vänner sällskap, varit med i Kårtegen som en liten datorbugg och pryttlat och så har jag förstås hunnit träffa vänner, sporta lite, läsa ut en och en halv Harry Potter-bok, tittat på bio och hunnit bränna alla mina pengar (tur att man har myntburken)!

Så, om ni vill veta mer om någon av dessa aktiviteter är det bara att höra av sig, annars så fortsätter jag förhoppningsvis skriva lite oftare här.

Och så har jag förstås lagt upp nya bilder på mig själv - vi tog studiofoton åt Attentec som jag blev nöjd med. Har lagt upp de bästa på http://picasaweb.google.com/anders.ivarsson/Studiofoton så titta gärna in och se hur jag kan se ut i en studio.

3 kommentarer:

Olle sa...

Jo, jag är mycket spänd på att få veta mer. T ex vad den där söta flickan heter! Och hur du löste det lilla konsultjobbet på ett oväntat sätt etc.

Olle

Anonym sa...

Hej sötnos, jag vet att det händer mycket i ditt liv just nu och jag är jätteglad att jag får vara en del i den förändringen. Nu kommer snart sommaren med resor, äventyr och framför allt besök i nöjesmetropolen Falköping! =) Ha det riktigt gott så ses vi imorgon!
Puss

Max sa...

Ja! Skriv mer!

Själv är jag precis hemkommen från övernattning i Lund.

Det finns massor av trevligt folk och söta flickor här i skåne :)