2006-06-02

Spån

Under ett infall av mindre politisk korrekthet satt vi nere på Nationernas Hus igår och spånade på idéer till hemsidor eller communities som inte finns än, men som borde kunna bli en hit. Vi kom fram med hemska förslag som:

alzheimers.se - "Nya vänner varje dag." (alternativt: "Du har redan varit här")
dyslexi.se - "Skrev du adressen själv hör du inte hemma här"
schizofreni.se - "Du är redan här"

Mycket skojigt, men finns nog folk som skulle ta illa vid sig. Gör någon det nu ber jag om ursäkt. ;)


I övrigt har det varit ett bra tenta-p. Ska snart iväg på min sista tenta, men först måste jag packa ihop lite saker. Jag måste ha med mig kavaj och en skjorta eftersom det är vårmöte med föreningen för gamla ordförande - KFIB (gissa förkortningen själv, det är rätt uppenbart). Jag måste ha med mig diverse saker till mötet, t.ex. Det Svällande Arkivet och våran föreningsfana. Jag måste ha med mig overall eftersom mötet av en osedvanligt lycklig slump (precis som varje år) sammanfaller med årets sista kravall - Sommar-X. Alltså overall efteråt. Utöver det måste jag väl ha med mig boken som jag får ha på tentan och ett tjog pennor och kanske något att knapra på ifall jag har tid över på tentan. Och så en Nezeril så att jag kan andas också.

4 kommentarer:

RosaMilton sa...

Hihi... Kul, jag skulle nog passa på Alzheimerslistan... Vår familj vill träffa dig den 10 juni...

dathui sa...

jag tror stenhårt på schizo, lär ju få en massa medlemmar iaf :)

Olle sa...

Gillar tanken på dig på en tenta med föreningsfanan fladdrande glatt ovanför dig (fönstret öppet föreställer jag mig, det är ju sommar, i alla fall här!) och det Svällande Arkivet på bänken.

Apropå Alzheimer så vill jag gärna understryka att den 9 juni är en viktig dag för somliga. Jämnt delbart med 13. Ifall du och syrran nu glömt det. Tycker jag mig minnas.

Gillar också schizo-idén. Skulle platsa också där. Vet aldrig riktigt var jag är eller var mina grejor är.

Idag upptäckte jag att jag lyckats kopiera tillbaka en databas från nätet och raderat två dagars arbete. Backupper finns förstås ordentlig som jag är - före arbetsinsatsen gjordes - och efter den raderats. Så nu vet jag vad som skall göras i morgon.

Hur skulle det vara med en blogg för dem som lyckas försnilla boardingpasset mellan checkin-disken och säkerhetskontrollen?

Olle

Anonym sa...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»