2006-06-16

Sport, sommar och exjobb

En dag med exjobbande där vi fick en hel del gjort har nu gått. Vi skrev klart lite fler olika formuleringar på vårt syfte, som speglar olika vinklingar på det problem vi ska undersöka. Ska bli intressant att se vad beställaren och handledaren säger om de olika, vi har ju några egna favoriter så klart.

Efter exjobbet blev det en snabb vända hemma för att se hur otroligt fint Åsa hunnit städa allt (nåja, på god väg) nu när hon är ledig. Sen åkte jag iväg med Martin och hans inlånade skåpbil för att hämta två bokhyllor som vi köpt idag. Nu har vi äntligen plats för alla våra saker, några kläder och de sista flyttlådorna som inte packats upp förrän nu. Härligt! Blir fler bilder härifrån när allt är klart!

Sen så har jag såklart spelat lite mer volleyboll och gått hem för att titta på fotbollen. Det är enormt fascinerande att sport kan engagera så otroligt många personer. Var tydligen drygt 40000 svenskar på arenan nere i Tyskland för att heja på vårat landslag och få dem att spela bättre. Otroligt egentligen, det är en större småstad ju. Tur att de fick se oss vinna och få lite valuta för pengarna iaf. ;) Kofi Annan har tydligen sagt något i stil med att världen vore ett mycket bättre ställe om folk kunde vara lika engagerade för världsfred, miljö och andra viktiga frågor som de är för sport. Kanske en avlägsen dröm, men med den tid, engagemang och de pengar som läggs på sport skulle världen verkligen vara ett annat ställe att leva på.

Nu ska jag förpacka mat och sova. Lagade nudelgratäng (nudlar, köttfärssås och lite yoghurt blandad med Philadelphiaost som gratineras) i rätt stora mängder, blir nog åtminstone sex portioner över!

Lästips: Underbart bloginlägg från Linus om tomhet. Får en att tänka till lite och ligger mycket i det han säger!

Inga kommentarer: