2006-06-07

MI:3

Var på bio igår med Fredrik och Therese (Åsa hemma och pluggar och dessutom sjuk - stackars). Trevligt att bara åka ner på stan och se en film sådär. Filmen - Mission Impossible 3 - motsvarade väl ungefär förväntningarna, dvs. mycket mindless action, en liten blygsam skvätt handling och så hunken Tom Cruise som springer en massa.

Filmen kändes faktiskt väldigt mycket som en blandning av Jönssonligan (otroligt smarta planer, kupper och inbrytningsförsök) och Vanilla Sky (Tom springer massa). Blanda in lite terroristaction à la 24 och se där, MI:3.

Det enda som egentligen störde mig var väl det faktum att man aldrig fick veta vad "The Rabbits Foot" som alla slogs om var för något (förutom att det var något hemligt som folk ville ha) och kanske att man inte fick se när Tom Cruise snodde åt sig den, utan bara att han försvann in i ett högt hus i tio minuter och sedan kom ut genom ett fönster med en fallskärm. Å andra sidan fick man ju se säkert en kvarts material där han sprang, så det väger väl kanske upp det hela lite.

1 kommentar:

dathui sa...

Väldigt svårt det där att göra en film när man inte får veta vad alla faktiskt bråkar om, enda jag sett som gjort det bra är Ronin.