2006-06-11

Tankar

Jag har pratat med Micke om att skriva mer tankar och funderingar i bloggen, tillsammans med den mer kronologiska redogörelse för mitt liv som den hittils varit. Jag har så mycket tankar och idéer och funderingar, så det borde ju inte vara några problem? Men var börjar man? Hur mycket vågar man öppna sig? Hur mycket kan man säga och hur mycket vill man dela med sig? Just nu bloggar mer eller mindre halva Linköping verkar det som, och allas bloggar tar olika riktningar. Vissa beskriver vad de gjort, andra skriver om funderingar och tankar och ytterligare andra personer skriver underbara inlägg som inte har någon koppling till något vettigt alls. (Känn dig träffad!)

Idag var en lugn dag. Har suttit på gräset i solen med Kalle och David, ätit en underbar pastasallad till lunch, sovit på tåget ner till Linköping och tagit det lugnt med Åsa nu på kvällen. Det har varit väldigt lagom faktiskt och himla mysigt. Imorgon sätter exjobbet igång, ser fram emot det väldigt mycket!

Funderingarna får vänta tills senare, nu tänkte jag mest sova. Tankar som snott genom huvudet på senaste handlar om allt ifrån framtiden, studierna, resor, livet, dödlighet, vänner och en massa annat mellan himmel och jord. Får se vilka som sätts i pränt och vilka som förblir en oavslutad tankestorm inne i mitt huvud.

2 kommentarer:

dathui sa...

Skriv tills du skäms och backa lite så är det nog lagom ;)

Olle sa...

Tycker nog att det har sina poänger med dina berättelser om vad du gör. Eftersom du inte tycks sova väldigt litet så blir det mycket att skriva om.

Är din blogg offentlig?