2006-05-29

Labba sent

Klockan är nu lagom sent att gå och lägga sig. Kom hem från Norrköping vid middagstid idag och har städat lite, diskat en del, lagat mat och framförallt labbat klart min programvarutestningslabb som ska vara inne... hmm... klockan åtta imorgon! Gott om marginal att göra klart den på alltså! Känns som att det börjar bli lite motigt att plugga ibland, men just den här kursen har varit underbart rolig och fått mig att vilja komma ut i arbetslivet. Troligtvis blir det exjobb direkt efter sommaren för att kunna ta mig ut på arbetsmarknaden sen. Vi får se hur det går med de planerna... en sak i taget... ska börja med att försöka få klartecken för sommarjobb imorgon, annars vet jag inte vad det blir i sommar.

Jo, just ja, Pelle var ju här en liten skvätt idag. Han hade varit i Sthlm för att lägga i båten, så på vägen ner ringde han och frågade om han kunde titta in en sväng, sträcka på benen och sen åka vidare. Så vi hade Pelle, Nathalie och deras två hundar på besök i en kvart-tjugo minuter eller så. Mycket mycket trevligt att se dem igen, det var alldeles för länge sen och tyvärr blev det ju lite för kort nu. Hoppas på att kunna träffa dem under sommaren, om inte annat när de flyttar "hem" till Sthlm igen.

Deras hundar är galet söta, speciellt den lilla nyinförskaffade knodden som tultade omkring och inte riktigt klarade av att hantera det hala vardagsrumsgolvet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

Anonym sa...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»