2006-05-11

Poolparty och möte

Idag har varit en mycket bra dag. Fick mycket gjort första halvan, då jag programmerade klart hela servern till mitt program. Fick inte igång det riktigt, men nu vet jag iaf vilka program jag måste köra först för att kunna köra min serverapplikation. :)

Eftermiddagen gick åt till att åka ner på stan för att inhandla lite alkohol på Systemet. Väl där (i kassakön) insåg jag att jag glömt mitt pass och att mitt leg är ogiltigt sen i februari. Ska väl ta tag i det någon gång. Men det löste sig iallafall, jag sa som det var att det hade gått ut och att jag glömt mitt leg, men hon tyckte det var så nyligen, så det gjorde inget. (februari = nyligen? hon måste läst fel på några månader).

Efter exkursionen på Systemet låg jag ute i solen och läste om programvarutestning i nån timme tillsammans med alla grannar som också läser C-programmet. Iväg på ett snabbt sektionsmöte där vi valde sekreterare, gav mig (hela styrelsen) ansvarsfrihet för 2003/2004 och åt lite fika. Alldeles lagom långt för att vara sektionsmöte, fler möten borde vara så föredömligt korta.

Kvällen gick åt att ha poolparty, då mina kära grannar letat upp en liten pool (halvmeter hög knappt) som de fyllt med varmvatten. Inte helt fel att spendera någon timme i solnedgången i en pool tillsammans med lite vänner, bra musik och en kaviarmacka. Praktiskt att det var så nära hem.

Köket har blivit lite uppstädat nu också, eftersom jag hade tid att diska medan Markus lagade mat (vi gör så ibland: jag, Åsa och några andra bjuder Markus på maten mot att han lagar den). Det blev en otroligt god ugnsbakad falukorv med krossade tomater, vitlök och olivolja. Mums!

Nu är det sovdags. Det är konstigt att mina jättekorta inlägg som jag tänker skriva alltíd blir så långa. Det är rätt trevligt att få skriva lite, det uppfyller min långa längtan efter att skriva dagbok (sen jag var liten i stort sett) som jag aldrig tagit tag i.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det bor en liten skribent i oss alla... Nej, men visst är det kul? Jättekul att läsa i alla fall. När jag läser din blog känner jag att vi kanske borde byta liv för en dag, men det där med programmering verkar inte fullt så trevligt som fritiden...

Olle sa...

Kul med dagliga små nyheter. Måste ta tag i det där med motorcykelstyret...
Frågan kan inte stå olöst till nästa semester!