2006-07-13

Presenter på posten

Så var man hemma igen då och livet går så smått in i de gamla vanliga hjulspåren. Inget negativt med det, tvärtom, det är skönt att vara hemma och syssla med saker man vet hur de förväntas vara. Tänk om det vore lite lättare bara, att veta vad man ska göra, vad man vill och var man är på väg?

Reseberättelsen från semestern är på väg, ska skriva klart den bara och få lite ordning på fotona. Tills vidare får ni hålla till godo med mitt vanliga raljerande.

Fick en present på posten idag. Hämtade ut ett stort paket på posten som jag inte hade någon aning om vad det var. Stort paket, fyrkantigt, typisk present och inslagen som en present. Mycket suspekt. Öppnar paketet. Kosta Boda-kartong. Hmm, vem har såna liggande hemma som de slår in saker i? River lite tejp och öppnar kartongen. En Kosta Boda-ljusstake, jättefin. Cool, men vem är den från? Inga lappar som är synliga, bara kartongen med presenten och en informationslapp om att man inte ska leka med elden. Suspekt.

Efter lite letande hittar jag inskriptionen "IVA - Framtidens Universitet" på undersidan och ungefär samtidigt en lapp som var väl gömd som tackar mig för deltagandet i projektet Framtidens Universitet som paneldeltagare. Trevligt att få uppskattning för det man gjort, samtidigt som det var otroligt skojigt och lärorikt att vara med där.

Vad är då det första man gör när man fått en så oväntad present? Självklart går man till Kosta Bodas hemsida och kollar upp vad saken kan ha kostat. Tänk vad kapitalistisk man har gått och blivit, det är ju beklämmande...

1 kommentar:

erikx sa...

Fattig student!