2006-07-24

Tillbaka från Götet

Så var en härlig helg till ända. Helgen spenderades i Göteborg (bilder kommer ikväll) och det var riktigt trevligt. Bodde hos Henrik och Helena som fått det jättefint i sin nya lägenhet. Imponerande hur snabbt man kan komma i ordning, jag är ju fortfarande inte helt klar med vår lägenhet som vi flyttade in i i början av februari. :)

Fredagskvällen var vi ute och åt jättegott på en restaurang som hette Vasastan, väldigt gott och överkomliga priser. (Hade Fredrik "kommit undan" med att betala bara 108 kr för allas middagar, 10 öl, 1 flaska vin och 2 cider eftersom vi satt på bord 108 och kyparen gjorde fel så hade det blivit _mycket_ billigt.) Efteråt gick vi till Creperiet för att äta crepes, något som väckte starka minnen från Göteborg för mig. Creperiet är så genombra och detär så konstigt att det inte finns motsvarande "kiosker" i andra delar av Sverige, har åtminstone aldrig sett någon.

Åter till jobbet nu, skriver mer om helgen, Liseberg och lägger upp bilder senare.

2 kommentarer:

Vassius sa...

På tal om creperi, hur går det med dina planer på "Anders Morgonstånd"? :-)

RosaMilton sa...

Det finns ett creperie på söder... vid någon tvärgata till Götgatan, fast vid närmare eftertanke kanske det var mera galetterie?