2006-09-22

Sist i Sverige

Under hela sommaren har man hört folk som fått tillbaka pengar på skatten. Jag började redan i juli undra om jag skulle få tillbaka något och när jag skulle få veta det. Kollade upp på skatteverkets hemsida och det stod att det skickades ut i tre omgångar till folk i Sverige. Jag kom tydligen i tredje omgången har jag förstått. Då får man veta det så sent som i september, medan de flesta får veta det i augusti. Efter ytterligare efterforskningar så visar det sig att de skickas ut mellan v. 36-38. Jag har tänkt ringa dem och fråga flera gånger eftersom jag inte ens hittar mina deklarationspapper så jag var osäker på hur det gick med deklarationen. Men jag tänkte att jag kunde ju åtminstone vänta tills v. 38 hade gått - så på måndag är det dags tänkte jag. Hade skrivit upp det i kalendern till och med.

Men nu fick jag alltså mitt skattebesked. Fredag v.38. Sist i Sverige. Jaja, någon ska ju vara det också. Fick lite pengar tillbaka så jag är lycklig. Om jag tolkade det hela rätt ska jag betala totalt 247 kr skatt i år, men har skattat betydligt mer, så det blir några kronor till sparkassan och en framtida resa efter nyår. Wiiii!

2 kommentarer:

RosaMilton sa...

Det känns alltid så bra att få tillbaka pengar, eftersom man aldrig haft dem innan sas. Ren bonus (fastän det inte är det). Så nu slipper du gneta ihop till en resa? Så bra... Vore förresten jättekul om du kunde komma när E fyller år (vi firar 7/10)

bluerain sa...

tufftufftufftuff tuuuuuuut
hela vägen till Kina