2006-11-25

Indisk mat och Bond

Igår var en typiskt jättebra eftermiddag och kväll. Drog ner på stan med hela företaget för att äta lunch på Istanbul som hade en trevlig turkisk buffé som var god! Efter det tog jag och Fredrik en runda till banken för att fixa lite nya konton, drog till Polisen för att fixa pass och sen till optikern för att fixa engångslinser inför resan till mig. Jag hann spela lite biljard också, innan optikern, så det var en perfekt eftermiddag. Sen träffade jag Sanna för att käka lite indisk mat på Yogi, vi stötte på Therese och Tommy där också så käkade med dem. Mycket gott med indisk mat, men att jag alltid ska envisas med att ta den starkaste vindaloon blev nästan opraktiskt igår när jag inte kunde andas. Mums vad gott! En liten sväng på Steve's Coffee han vi med innan bion också. Sen såg vi Casino Royale som visade sig vara riktigt bra. Jag är inget stort Bond-fan egentligen, men den här är nog den bästa Bond-film som jag sett åtminstone. Kanske inte tänker se den på bio igen, men snudd på. Riktigt bra helt enkelt.

Optikern gick bra. Fick ett stort paket engångslinser efter en massa tester och fick mina hårda linser rengjorda och putsade ordentligt också. Hon var förvånad över att de var så bra efter fem år. Hon verkade kunna mycket om hårda linser, så ska nog tillbaka dit någon gång under våren för att kolla synen igen. Den ska tydligen inte må så bra av att jag har mjuka linser - jag behöver de hårda för att "trycka in" ögonen och hålla dem lite platta... Hmm...

Gick bra hos Polisen också. Träffade fröken Lopez där uppe som jag har en förmåga att träffa på en massa ställen förutom där man tänker sig att man borde träffa henne. Hon var min granne förut, men nu har ju båda flyttat så nu är det väl mer så att vi träffas på skumma ställen och snackar lite. ;) Polisen hjälpte mig fixa nytt id-kort och tyckte dessutom att jag skulle skaffa nytt pass. Mitt var för slitet, så det var inte giltigt egentligen. Bra att veta innan man åker utomlands tycker jag. De skulle reklamera det så att jag får ett nytt gratis. Men just nu har jag alltså ingen giltig legitimation alls, känns spännande. Får hålla mig till systemet och HG - de enda ställen som inte kräver giltigt leg verkar det som. Sen brände jag mitt kreditkort också eftersom polisflickan tappade det ner i ett ljus. Lade sig snett över värmeljuset, så nu är det en massa stearin och brända fläckar på kortet. Det fungerar dock fortfarande, så jag klagar inte.

Oh well. Ner på stan för lite biljard nu - gäller bara att trotsa regnet!

1 kommentar:

erikx sa...

Vissa tanter på bolaget bryr sig om utgångsdatum på leg. Fick inte handla sprit dagen före nyår 2005.. En hel korg med godis. "Nej ditt leg är gamalt.." Jag bara gick där ifrån.